Seinäjoen vapaa-ajattelijat kansainvälistyvät ja uudistavat rahoitustaan

Tiedote 1.4.2016
Seinäjoen vapaa-ajattelijat ry:n hallitus on puhelinkokouksessaa 1.4.2016 yksimielisesti päättänyt vaihtaa yhdistyksen nimeksi trendikkäämmän ja myyvemmän.
Uusi nimi on jatkossa Wallriver Shimano Thinkers.
Nimenvaihdoksen takana on yhteistyösopimus kansainvälisen vapavalmistajan kanssa. “Vapaa tässä on ajateltu vuosikausia ilman minkäänlaista korvausta – meille on jopa puolivillaiset sarjakuvapiirtäjät naureskelleet, mutta nyt solmitun sopimuksen ansiosta voimme kalastella jäseniä ihan uudella tavalla.”, selventää Wallriver Shimano Thinkersin VPJ (virvelien ja perukkeidenjohtaja) Antti-Teuvo Eisti.
“Maahanmuuttajien määrän jatkuva kasvu mahdollistaa uuden jäsenhankinnan mutta suomenkielinen nimi ei välttämättä avaudu kaikille. Samalla perusteella on myös eräitä poikabändejä perustettu englanninkielisillä nimillä.” jatkaa A-T.Eisti.
Shimanon kanssa solmitun sopimuksen suuruutta eivät osapuolet kertoneet, mutta yrityksen edustaja Aulis Vokela toteaa kyseessä olevan useampinumeroisesta summasta. “Ongimme jatkuvasti uusia asiakasryhmiä: kalasymbolin olemme saaneet lanseerattua eräälle valtauskonnolle mutta ateismit ovat aiemmin uineet liian syvissä vesissä. Onneksi saimme heidätkin haaviin”, lisää A. Vokela.
Wallriver Shimano Thinkers toivottaa uudetkin jäsenet mukaan vapaa ajattelemaan vapaa-ajattelemaan.
Lisätietoja.
A-T. Eisti
VPJN. Uiva
siht.
Wallriver Shimano Thinkers